2011. október 23., vasárnap

Te mire gondolsz?

"Az vagy, amire egész nap gondolsz!"Ez a mondat tiszta képet mutat neked az eddigi gondolkodásodról,életfelfogásodról!Amit eddig gondoltál,tettél,mondtál,....visszatükrözi jelenlegi helyzetedet!JÓ gondolatokat,JÓ eredmények követik,ha rosszra gondolsz,NEGATÍV tapasztalatokra tehetsz szert!Mindig amire összpontosítasz,koncentrálsz,.....megvalósul:azért mert akarod,hiszel benne,szükséged van valamire,és nagyon akarod,hogy megkapd,....elérj egy bizonyos célt!      .......sikerülni fog!!!!Higgy,... bízz benne,..és lásd,hogy amit akarsz eléred!Képzeld el úgy,hogy amit akarsz,az már a tiéd,megkaptad!!           
 
"A Hit varázslata a világmindenség legnagyobb erőinek,mégpedig a gondolat erejének a megtestesülése.!
(Norman Vincent Peale:Hit)






  
   De mindezek ellentétét is elérhetjük könnyedén ha Félelem van bennünk,és bizonytalanság!Szempillantás alatt képes lerombolni bármit amit eddig felépítettél előtte magadban!Félelemmel teli gondolatok,bizonytalan,rossz helyzeteket,embereket,és boldogtalan életet hoz nekünk!De nekünk nem erre van szükségünk!!!Hanem a jóra,a szépre,egy kiegyensúlyozott BOLDOG életre,amibe beletartozik minden JÓ: Egészség,Lelki nyugalom,Béke,Szeretet érzése!!!
Bármit teszel,gondolsz,vagy mondasz,....egy a lényeg,hogy mit érzel!!.......mit érzel odabent a szíved mélyén.......és ez összhangban van-e azzal amit akarsz!!!mert hiába sulykolom magamba, Pl:....sikeres vagyok,....gazdag vagyok,...egészséges vagyok,....boldog vagyok!!...ha belül másként érzel!A Félelem a Bizonytalanság,..és a kételyek miatt!!
Ha ellent mond a vágyad az érzelmeiddel,.....akkor biztosan,hogy az érzelmeid fognak győzni! Mert mindig az érzéssel irányítasz!Sokan nyugtatják magukat,hogy Pozitívan gondolkodnak,......és csodálkoznak azon,hogy a várt eredmény elmarad!........persze,csak nem gondolják,hogy szívükben esetleg ellent mondó érzések vannak,..és ez a gátló dolog a céljaik megvalósulásában!Ha mindezeket megtanuljuk helyesen alkalmazni,akkor a várt eredményt is meg fogjuk kapni!
1 :   HIT    /Mindennek ez az alapja!!!/
2:  BIZALOM  /Ha valakinek nincs hite,..nem is bízik!!/
3: LELKESEDÉS:/  Hajtóerő minden dolognak,...mert buzdít,..és ösztönöz!!/
4:CSELEKEDET:   /Ha van hitem akkor bízok is,mivel nincs egyik a másik nélkül,....és úgy cselekszem, amiben hiszek,..és bízok,...és ezt mind lelkesedéssel teszem,.....AKKOR NE CSODÁLKOZZUNK HA MINDEN ÁLMUNK VALÓRA VÁLIK!/
                                                                      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése