2012. március 6., kedd

5-ok,amiért fel fognak erősödni az átalakulási folyamatok!!!

                                                                                 
1, 2012-ben nem egyszerű, szokványos időkeretben lesztek, mert a Föld és a rajta lévő élet amint tudjátok szakadékba került és nagyon rövid idő alatt minden drámai módon megváltozik. Egy energetikai fordulóponthoz érkeztek el, és az embereknek muszáj felfedezniük azt, hogy fajuk túlélésének érdekében, jobban és szerető módon kell majd egymáshoz viszonyulniuk. Egy mega paradigmaváltás zajlik (nemcsak személyes, társadalmi, bolygószintű, hanem, hanem galaktikus, kozmikus és egyetemes-univerziális is) és olyan dolgokat kavar fel, amely olyan általános elégedetlenséget fog okozni, hogy tudatosan fog megkérdőjelezni olyan eddig szilárdnak hitt alapvető dolgokat, amiket eddig még soha. És az ezekre adott válaszok fellobbantják az átalakulási folyamatot.
2, Az idő gyorsulása nyomasztóan fog hatni, ez azért lesz így, mert az idő valójában felgyorsítja az emberiség evolúciós folyamatát és ez nem egy fantazmagória. Az emberek egyre inkább, még jobban, saját tudatosságukba fogna kerülni, és tudatosabbak lesznek életfolyamataikban. Amikor ez megtörténik, akkor annál inkább tudatába kerülnek, többdimenziós létezésüknek, és akkor szabadon kerülhetnek és eshetnek át a saját szükséges változásaikon, mértékeik szerint, a hatalmas életvásznuk szövetén.
3, A változások nem egyszerre, hanem különböző, eltérő időpontban érkeznek meg és így mindegyik különleges körültekintést, igényelnek. Más-más időszakban az emberiségnek eltérő változásokkal kell majd gyorsan szembenézniük, hogy így gyakoroljanak hatást az élet minden területére, hogy megérintsen, hatással lehessen mindenkire, a világ minden egyes részére. A személyes változtatásokat rendszeresen fel kell frissíteni, mert az tükrözi majd a változás lendületét. A régi módszerek már nem elégségesek. A múlt ciklusai meglehet hogy csak egy-egy kulcsa volt az éltetetek felfedezésének, egy-egy kihívást tálalva. Az eddigi emberi történelem viszont eddig csak néhány életleckével foglalkozott az elmúlt életidőtök folyamán. Az elődeitek, őseitek például, mint a legfőbb problémának a pénz előteremtésének küzdelmét vették alapul. Így most ugyannak az embernek most ma hatalmasabb mennyiségű kérdésfelvetésre kellene válaszolnia, melyek a múlt kondíciójából fakadnak, amikkel egykor nem foglalkoztak, a múlt olyan mintáival, amelyek most újra elő fognak bukkanni látószögükbe. Ezeket a mintákat a DNS-ben rendezni kell, mielőtt felszabadítanátok azokat. Ha egyszerre nem is tudjátok ezeket, de az életeseményeitekkel katalizálni tudjátok majd őket.
4, Nincs egyedüli átalakulás, nem egyedül fogtok átalakulni, hanem mindenki meg fogja tapasztalni az őt körülvevő káoszt és bizonytalanságot és katalizálni fogjátok így a tömegtudatosságot a belső változásaitokkal. Ne feledjétek, a bolygón minden egyes ember össze van kötve egymással. Minden egyes alkalommal, amikor egy személy elveszti vagy elhagyja a nem működő mintáit, az jótékony hatással van a tömegtudatosságra. Végtére is az emberek együtt, egy azon idő alatt teremtik meg a tömegtudatosságot és ez egy folyamatos munka. Néha ez azt is jelentheti, hogy majd szembe kell néznetek személyes kihívásokkal, melyek elterelhetik a figyelmeteket. Máskor meg azt fogjátok majd látni, hogy a kivezető utatok kulcsa az, hogy nem jár személyes jellegű kihívásokkal, így bizalommal lendülhettek a következő probléma megoldásához.
5, A természeti világ mindennap és állandóan emlékeztetni fog arra bennetek, hogy változtatnotok kell. Az embereknek meg kell ismerniük, és számolniuk kell a természet igazságával. Régóta már az emberek úgy mérték meg maguk fejlődését, hogy mennyire tudták meghódítani a természetet, mennyire tudták ellenőrzésük alá vonni és mennyi hasznuk, pénzük származik mindezekből. A természet világát benne az állat és növényvilágot, a termőföldeket, vizeket mind-mind megbecstelenítették, tiszteletlenül bántak velük.
Felismerve azt, hogy minden, de minden életforma összekapcsolódik egymással, akkor tudomásul kell venni azt, hogy a természet által tapasztalt válságok az emberiség válságai, és most ezért van válságban az emberiség. Amikor a tudatosság megmozdul bennetek, akkor egy belső vágy keletkezik a radikális személyes átalakulásra. Ez fellobbantja bennetek azt a vágyat, hogy meggyógyítsátok azt, ami hibásan működik az életetekben, legyen az belső szinttéren, vagy akár a külső világban. Ez beindít egy folyamatot majd arra nézve, hogy felismeritek a válsággal kapcsolatban, hogy ez valójában egy egymáshoz összekapcsolódó kényszerhelyzet.
A világotok egy röpke idő alatt fog megváltozni, de akként, ahogy ti változtattok. Ne várjatok, most fogjatok hozzá a gyógyulásotokhoz. Ne várjátok azt, hogy fájdalmakkal szólítson meg bennetek. A ti fájdalmatok a világ fájdalmai is. Nem vagytok elkülönülve.( Angyalforrás)

1 megjegyzés:

  1. Egy röpke kiegészítés: az átlépés a negyedik dimenzióba több éves folyamat lesz, legalábbis így tervezi Földanya és Zilon, a Földanya új Társteremtője. Az ötödikről sajnos lecsúszott az emberiség, mivel nem fejlődött olyan ütemben ahogy ehhez kellett volna. Még mindig kevesen akarnak igazán fejlődni, tudatosodni.

    VálaszTörlés