2012. április 10., kedd

Angyalok

                                                                   
Az angyalok közvetítők az Ég és a Föld, Isten és a fizikai világ között. Hallhatatlan, tiszta tudatú lények, az idő és a tér korlátaitól mentesen élnek. Folyamatosan kapcsolatban vannak az állandóan áramló, áldott isteni energiával.
Az emberek sokféleképpen észlelik az angyalokat. Manapság sokan naponta kapcsolatba lépnek angyalokkal. A múltban a keresztény vezetők nem nézték ezt jó szemmel.
Különböző leírások számtalan formájú, alakú és színű angyalokról számolnak be.
Az angyalokkal együttműködve nagyobb bölcsességre tehetünk szert, jobban megérthetjük önmagunkat, és az utunkat keresztező akadályokon is átjuthatunk, ha kapcsolódunk a bennünk lévő fényhez, mely közvetlen utat mutat.
Amikor az angyalokat meghívjuk az életünkbe, spirituálisan fejlődni fogunk. Az angyalok várják a hívásunkat, és boldogan támogatnak a mindennapjainkban.Segítenek abban, hogy megemeljük a rezgésszámunkat. Ha ezt egyszer megtapasztaljuk, nincs többé vissza út.Ha erős kapcsolatot akarunk teremteni az angyalokkal, az első lépés, hogy megtisztítsuk önmagunkat és környezetünket. 
Szabaduljunk meg a felesleges kacatoktól, ajándékozzuk el vagy dobjuk ki. 
Sokat szellőztessünk, engedjük be a napfényt az otthonunkba.Használjunk hangokat, hogy a stagnáló energiák felszabadulására: csengő, harang, vagy taps is lehet.Használjunk füstölőt, a füst elviszi a nemkívánatos rezgéseket. Szabaduljunk meg azoktól a ruháinktól, melyeket már 2 éve nem hordunk. Kerüljük az olyan embereket, akik elszívják az energiánkat.
Nem kell látnoki képesség ahhoz, hogy megtapasztaljuk az angyalokat.
Az emberek többsége soha nem látja az angyalokat, de érzékeli saját angyalainak jelenlétét. A következőképpen tudatosíthatjuk, hogy ott vannak:
A szoba hangulata megváltozik, és melegséget éreznénk, ami körül vesz bennünket. Bizsereg körülöttünk a levegő, vagy végig fut a hátunkon az energia.
Illatokat érzünk, édes vagy virágillattal.Édes ízt érzünk szánkba, vagy éteri zenét.
Szeretetet és túláradó lelki békét érzünk.A semmiből színes gömbök bukkannak elő.
Csukott szemünk előtt, meditáció közben csodás fényt látunk.
Érezzük, hogy angyalszárnyak simogatnak bennünket.Meditáció közben, szellőt érzünk. Ráébredünk, az egyre több véletlen egybeesésre.
Néha az angyalok mindenki számára látható módon jelennek meg. Ilyenek pl.Felhők: Megláthatjuk az angyalokat a felhők elrendezésében, különösen szent helyek felett, vagy ha angyali segítséget kérünk. Néha tollakra emlékeztető felhőket látunk. Virágok: Sokan megfigyelték, hogy az angyali oltárra helyezett virágok sokkal tovább tartanak. Tollak: Fehér tollak a lehető legvalószínűtlenebb helyeken is felbukkanhatnak. Szavak: Ha angyal segítségét kérünk, utána gyakran meghalljuk az ?angyal? szót, beszédben, rádióban. 
Manapság sok ember naponta meditál, és egyre vékonyabb a világunk a spirituális világtól elválasztó fátyol is. Könnyebb ráhangolódni az angyali tudatosságra. Összpontosítsunk magasabb rendű létünkre. Kerüljük a függőséget okozó ételeket és anyagokat.
Írjunk az angyaloknak, nyissuk ki szívünket, engedjük szabad folyást gondolatainknak, érzéseinknek.Írjuk le minden aggodalmunkat, félelmeinket, ami feldühített bennünket.Ne tartsunk vissza semmit, csak írjuk le, mitől félünk és miben csalódtunk. Érzelmek hatással vannak a gyógyulásra és az egészségre.
Ha minden rosszat kiírtunk magunkból, ne olvassuk vissza, egyszerűen égessük el a papírlapot. Közben érezzük, hogy kitisztulunk. Szintén nagyon hatásos, ha levelet írunk, annak, aki felbosszantót vagy megbántott.
Mivel utána elégetjük, megtisztulunk a dühtől.
Ha elismerjük, mit is érzünk, haragosunk iránt, akkor evvel már el is engedhetjük dühünket. Ekkor már úgy döntünk, nem büntetjük magunkat azzal, hogy magunkba hordozzuk ezt az érzést.
Megerősíthetjük angyali kapcsolatainkat, ha megkérjük, hogy segítsenek elérni a céljainkat, hogy álmaink valóra váljanak. Meg fogunk lepődni, milyen gyorsan megváltoznak a kívánságaink, amikor tudatosságunk egyesül az angyali szeretettel és fénnyel.
Soha ne becsüljük alá a szavak hatását! Hívjuk be az angyalokat és használjuk erejüket saját magunk újraprogramozásához.Látni fogjuk, hogy javul az egészségünk, viselkedésünk és az élethez való hozzáállásunk. Írjunk pozitív megerősítéseket.
Legyen minden mondatunk pozitív.Készítsünk angyaloltárt, mert fontos a köztünk és az angyali erők között. Tegyünk rá szent tárgyakat és gyújtsunk egy gyertyát.
Helyezhetünk rá kristályokat, illóolajakat, kagylókat, tollat. Ne feledjünk, olyan tárgyat tegyünk az oltárra, amelyek az életünkbe bevonzani kívánt dolgokat erősítik meg. Legyen az a szeretet, a spirituális bölcsesség, bőség. Az angyalkártyákkal kitűnően tudunk kommunikálni az angyalokkal. Minden reggel húzzunk egy kártyát.
Ezzel is üzennek nekünk arra a napra az angyalok. Az álmaink kitűnőek az angyalokkal való munkára. Alvás közben lelkünk egy magasabb vagy alacsonyabb asztrális birodalomba kerül. Gondolataink szavaink és tetteink határozzák meg tudatosságunk szintjét.
Az őrangyalunk feladata, hogy megvédjenek, irányítsanak és erősítsenek bennünket a rossz Erőkkel szemben. Hogy angyali fényt közvetítsenek felénk, és támogasson a negatív erőkkel szemben. Vigasztalást hozzon a szükség óráiban, egész életünk során.
A legtöbb ember őrangyalán keresztül lép először tudatosan kapcsolatba az angyalok birodalmával. Őrangyalunk soha nem hagyhatja figyelmen kívül szabad akaratunkat, és nem segíthet, ha elutasítjuk a felajánlott támogatást.
A szabad akarat a legszentebb ajándék, amely pillanatról pillanatra lehetővé teszi számunkra, hogy tudatunkat a jó vagy a rossz irányba fordítsuk.
A sugár angyalai.

A rubinvörös sugár.
Uriel arkangyal, aki a spirituális odaadás, mások önzetlen szolgálatában áll. Egyensúlyt teremt, megalapozott és stabil és megbízható. Az anyagi világ mesterévé tesz, segíti az emberekés az istenek közötti kapcsolat létrejöttét, célja a harmónia és a világbéke megteremtése. Spiritualitást csempész mindennapi életünkbe.
A narancssárga sugár.
Gábriel arkangyal, aki a kreativitást segíti. De használják félelem felosztására is. Ösztönzi a vidámságot, ami felemelkedő hatású.
A sárga sugár.
Jophiel arkangyal. Megvilágosodást hoz a léleknek, erősíti a kapcsolatot a magasabb rendű énünkkel, vezetőinkkel és angyalokkal. Segít helyreállítani a betegséget vagy depresszió miatt sérült lelkünket.
A zöld sugár.
Rafael arkangyal. Isteni látást, intuíciót fejleszt ki, az egyensúly és a harmónia révén mélyebb betekintést nyújt a dolgokba. Növeli a kreatív sikerességét. A gyógyítás és a harmóniai angyala.
A kék sugár.
Mihály arkangyal. Arra ösztönöz, hogy a magasabb rendű igazságot és rejtett tudást keressük. A kék sugár Isten hatalmát és akaratát képviseli, a hit és a védelem erejét hordozza. Segít abban, hogy az egónkat Isten magasabb rendű akarata érdekében feladjuk, hogy kifejleszthessük magunkból az igazi isteni odaadást.
Az indigó sugár.
Raziel arkangyal. Asztrális fertőzésgátló szer, kitisztítja a negatív gondolatmintákat. Lehetővé teszi a finom benyomások észlelését, segíti a telepatikus képességek kibontakozását, a tisztánlátást, tisztánhallást és tisztán érzést. Növeli a spirituális tudatosságot. A művészek és színészek sugara.
Az ibolyalila sugár. 
Zadkiel arkangyal. Inspirál, felszabadítja a képzeletet, segíti a meditációt, erősíti a fizikai képességeket és fejleszti az intuíciót. Spirituális odaadást és értelmes álmokat generál. Használják előző életekbe tett regressziós utazáshoz is. Segít a koronacsakra fejlesztésében, segít a lelki kapcsolatteremtést és fejlődést, valamint megnyitja a kaput a magasabb tudat felé. Lehetővé teszi a víziók észlelését. Tisztit mindent, amihez hozzáér, ezáltal a mindent körülölelő tudat és a test gyógyítóvá válik.

1 megjegyzés:

  1. Nehéz írni mert én nem tudom ki vagyok valami bennem van össze kötésem van mindennel

    VálaszTörlés