2012. július 13., péntek

Az ima erejéről.


"Az ima a meditáció belső formája, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy segítsünk valakinek megszabadulni a félelemtől. Engedd , hogy az ima közelebb vigyen a Fényhez, mely maga az Isten, minden úton-módon, melyet a pillanat hoz számodra. Ne akard kontrollálni az imádat, mivel az olyan szabadon szárnyaló, mint akármilyen nagy jelentőséggel bíró beszélgetés. Légy a pillanatban az imáddal, és fogadj el bármilyen gondolatot vagy érzést, mely együtt jár a pillanattal. Az egyik pillanatban túláradóan érzelmes leszel, a másikban pedig szomorú vagy gyötrődő. Aztán a Mennyekhez fogsz fordulni segítségért, melyet a hódolat csöndesebb momentuma követ majd. Minden egyes imával töltött pillanat olyan, mintha száz forintot tennél be a bankszámládra. Nem tartjuk ott számodra letétben. Hagyjuk, hogy minden egyes ima szálljon a széllel, és mégis hozzád fog tartozni, annak minden kamatával és előnyével, mely naponta keletkezik. Halmozd fel az imáidat, és fogadd el a támogatásunkat. Mindegyik a te angyalod, akik segítenek téged.
Mi csak arra biztatunk, hogy imádkozz. Minden egyes reggel tökéletes arra, hogy az imával kezd. Ideális, ha mielőtt felébredsz, párbeszédet folytatsz a Teremtővel. És így, ahogyan a fejed a párnán nyugszik és a szemeid még mindig álmosak, felébredsz Szeretett Teremtőd hangjára. Milyen mennyei így kezdeni a napot! És ennek a pozitív napkezdésnek az ereje biztos, hogy rengeteg boldogságot és csodát okoz a napok során.
Napközben csatlakozz hozzánk komoly imán és meditáción keresztül. Mindezek azonnal felüdíthetnek és feltölthetnek, amikor kimerültnek érzed magad. Helyezd ránk gondjaidat és hagyd, hogy úgy szállítsuk el azokat, ahogyan a kukások elviszik a szemetet. Nincs olyan gondod, melyet ne bízhatnál a mi szerető gondjainkra.
Az ima egész egyszerűen csak „újra kapcsolatba lépést” jelent, és a Teremtővel való kapcsolatba lépés végtelen inspirációhoz és életerőhöz vezet. Az ima néhány ember számára összekeveredik a kötelesség vagy szabály érzésével. Mégis a kötelező imák is nagyon hatásosak, és előnnyel szolgálhatnak azok számára is, akik már fénylenek. Számodra az ima olyan, mint megállni a benzinkútnál, hogy újratöltsd magad gázolajjal, benzinnel vagy mással, amire szükséged van. A nap bármelyik pillanatában imádkozhatsz. Gondolj arra, hogy Isten szerető támogatását szeretnéd, és úgy is lesz. Légy biztos benne, hogy mindig elérhetőek vagyunk számodra, és tudd, hogy soha nem tagadjuk meg az imáidat.” (Doreen Virtue)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése