2012. október 27., szombat

A magasabb világok üzenetei és a belső út.

                                                                               
Mint tudjuk és látjuk a mai világban rengeteg nyitott lélek születik,nem véletlen.Hisz ezek a lelkek közvetítenek egy magasabb rezgésű energiát,melyeket felemelkedett mesterek egy csoportja,ún. anyapáholyok sugároznak magukból,vagy angyali és arkangyali rezgés segítségével segítenek emelni a szeretet frekvenciáját.Hiszen minden a frekvenciákon,rezgéseken alapul,minden ebből indul ki és ide ér vissza.Születés és halál nem más,mint mozgás egyik tartományból egy másik tartományba.
Ezen rezgések addig módosulnak,mig elérik az un.kozmikus rezgés állapotát,egyé válnak a világegyetemmel és kialakul egy eggyé vált,nirvánai állapot.
Erre mondják,hogy elered az eső,hogy miért,mert egy megvilágosodott,átrezgett lélek úgy hat a környezetére mind eső a száraz földre.Ilyenkor minden kihajt és virágzik,ezt mutatja meg,hogy valami történik itt és most.Ami nem más,mint rezgés szint változás.Mivel mi mind az univerzum részei vagyunk,ezért ebben a változásban mindannyiunknak része van,még ha nem is tudunk róla.
Ebben nyújtanak segítséget a magasabb világok frekvenciája is a földnek,mert ezen rezgések emelnek,mindaddig amíg magad is a belső úttá válsz,egy igaz lélekszikrává,mely meggyújtja maga körül a többi mécsest.
Ha boldog vagy a környezeted is boldog,jönnek hozzád a jó dolgok.Ha nem taszítólag hatsz-ami valóban nem tanítás,hanem vonzás,mert csak önön rezgésedet vonzod be.
A belső út nem más,mint az,hogy feloldódnak korlátaid,már magad emeled az emberek rezgésszintjét,magas rezgésű frekvenciát sugárzol mint pl. szeretet,béke,nyugalom,megértés stb.
A belső úthoz minden esetben magadon át jutsz,de két irányból az egyik a tapasztalás világa a fizikai életben,a másik a felismerés világa elvonulások-a belső csend útja.Mert minden út más és más,ezen utak kombinációja.
Az eredmény viszont ugyanaz,csak tegyük a dolgunk.Jó é rossz út nincs,hiszen minden tanulás önmagunkhoz vezet.Az utak ránk vannak szabva,nekünk kell végig járnunk és eközben jönnek az útmutatók,melyekből ha figyelünk tudjuk merre haladjunk tovább.
Ha pedig valakivel találkozol nyílj ki felé,merd elengedni magad,add át ami rád bízott,és ha az út ketté válik ne félj elengedni hiszen egyszer minden út összeér.A végtelen szeretetben és szabadságban.Ahol minden a maga valóságában fog ragyogni,teljes fényében,mert ez a felemelkedés útjának a célja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése