2012. november 3., szombat

Légy hálás mindenért!

                                                        
A legtöbb ember többnyire az életében nem működő dolgokra fókuszál.
Azok miatt mérgelődik vagy szomorkodik, ami épp nem sikerült, amije épp nincs.
„Sokan ismerik már azt az Univerzális törvényt, hogy a hasonló a hasonlót vonzza"
„Így ha gyakran vannak negatív gondolataink, rossz érzéseink, ezzel akár azt is elérhetjük, hogy még több problémát hozunk be a napjainkba.
Ha viszont tudatosan a pozitív dolgokat kezdjük el összegyűjteni, akkor rájövünk, hogy sokkal több van belőlük az életünkben, mint a negatívakból."
Hogyan működik ez a gyakorlatban?
Próbáld ki azt, hogy mostantól mindenért elkezdesz köszönetet mondani.
Onnantól kezdve, amikor kinyitod a szemed reggel, adj mindazért, amid van, ami működik.
Észre fogod venni, hogy innentől kezdve sokkal nagyobb energiával és örömmel látod el a napi feladataidat.
Amint ugyanis köszönetet mondasz valamiért, a szívedet jó érzések töltik el, ezáltal pozitív rezgések generálódnak és indulnak el benned.
Minél több dologért vagy hálás a nap folyamán, annál erősebbé válnak ezek a rezgések.
A belőled kiáradó pozitív energiák pedig egyrészt boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tesznek, ráadásul magukhoz hívnak még több jót, és másokból is a pozitív érzelmeket, viselkedést fogják kihozni, kiváltani.
Nehezítünk a feladaton...
„Sőt, azért is érdemes hálát adni, amikor valami általad nehézségnek vagy rossznak mondott dolog történik veled, mert abban is rengeteg ajándék, tanulság, ezáltal fejlődési lehetőség található számodra „Mindez lehet, hogy csak később derül ki, amikor pár hónap múltán tekintesz vissza a történtekre.
Pl. ha elbocsátanak a munkahelyedről, kiderülhet, hogy mindez rövidesen egy olyan álláshoz segíthet, amiről mindig is álmodtál, vagy végre saját vállalkozásodban valósíthatod meg régi elképzeléseidet, stb.
Ráadásul, ha hálás vagy és köszönetet mondasz a problémákért is, akkor az ezáltal gerjesztett jó érzések energiái segítenek magadhoz vonzani az adott gond legjobb megoldási lehetőségeit is.
Ezért légy hálás mindenért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése