2014. január 8., szerda

Ismerd meg a belő látóteredet!                                                                             

Arra biztatunk, hogy juss hozzá belső, tágabb látóteredhez, mert az nagyobb tudáshoz nyit kaput, mint amit testi életedben összegyűjtöttél, hiszen belső lényed valamennyi életed tapasztalatára emlékszik, testire és testetlenre egyaránt!
Ha hozzájutsz tágabb perspektívádhoz, tehát, ha összehozod tudatosan gondolkodó lényedet a bölcsebb, belső lényeddel, ;akkor testi életélményed is rendkívül nagy mértékben fölerősödik! Ehhez az elegyedéshez először is az kell, hogy fölismerd, létezik egy tágabb perspektívájú "éned". Ezt követően akarni kell az elegyedést, s végül hagyni.
A hagyás azt jelenti, hogy naponta kis időre félrevonulsz, azzal a szándékkal, hogy lecsöndesítsd testi, tudatosan gondolkodó világodat, mert így fedezheted föl a belső világot.
A megengedésnek avagy hagyásnak ezt a folyamatát "meditációnak" vagy az "elme lecsöndesítésének" szokták nevezni. Sokféle névvel illették már, s az emberek különféle okokkal végzik. Egyesek azért meditálnak, hogy lecsöndesítsék fizikai világukat, mert nyugalomra, a fizikai nyomás és a felelősség alól való felszabadulásra vágynak. Mások azért meditálnak, hogy megérezzék szélesebb, kiterjedtebb, belső világukat.
A MI NÉZŐPONTUNKBÓL A MEDITÁLÁS LEGFONTOSABB :CÉLJA, HOGY ÁTJÁRÓT NYISSON A DIMENZIÓK KÖZÖTT HA MÁR VAN ÁTJÁRÁS A KÉT DIMENZIÓ KÖZÖTT AKKOR KÖNNYEN LEHET KÖZTÜK MINDKÉT IRÁNYBAN KOMMUNIKÁLNI.
Tudatos, testi perspektívádból nézve ennek az átjárónyitásnak az az előnye, hogy több tudáshoz, és megbízható, szélesebb látótéren alapuló, belső irányításhoz jutsz.
A belső átjáró, avagy csatorna megnyitásával szó szerint minden döntésed jobb lesz, mert azok nagyobb és élesebb rálátás birtokában születnek. Amint elhatározod, hogy mit akarsz, a döntés átjut ezen a kapun, és hatékonyabban manifesztálódik fizikai megfelelőjévé, illetve életeseménnyé.
Noha érzések formájában belső lényetektől valamennyien kaptok jelzéseket, ha már nyitva a kapu, az érzésátvitel sokkal hatékonyabban működik! A folyamatos, harmonikus, örömteli teremtés lehetősége is nagyobb, mert így már jobban tudatában leszel belső irányító rendszerednek, gyorsan észreveszed érzéseidet, ami miatt azonnal abbahagyhatod a félreteremtést, és gondolataidat visszaterelheted vágyaid irányába.
Nem az a célunk, hogy elvonunk testi életélményedtől, hiszen ismerjük tudatos szándékodat, miszerint fizikailag akarsz összpontosult lenni A kettő elegyítésére bátorítunk, ugyanis a még születésed előtt általad forrón áhított, anyagi megtapasztalás fölerősítését segíti elő.
Sokatokból az élet bősége, a részvételre való hajlandóság, az új élmény keresése és az örömteli érzés fölismerése sajnos kihalt.
Újra akarjuk éleszteni bennetek a lobogó életkedvet, és ha akarjátok, akkor hátralevő éveitekben örömmel élitek meg testi léteteket! /Esther & Jerry Hicks/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése