2013. október 17., csütörtök

Érzelmi Vezérlőrendszered fokozatai.

                                                                             

Különböző érzelmeknek különböző a rezgésszámuk, de pontosabb, ha azt mondjuk,hogy érzelmeid mindig a rezgésszámodat jelzik. Ha tudod, hogy érzelmeid jelzik, mennyire vagy összhangban a Forrásenergiával,és azt is, hogy minél jobban érzed magad, annál inkább hagyod,hogy összhangba kerülj mindazzal, amire vágysz, könnyebben megértheted, mihez kezdj az érzelmeiddel.Ha tökéletesen összhangban vagy Forrásenergiáddal, akkor tudod, hogy:

♦ Szabad vagy.
♦ Erős vagy.
♦ Jó vagy.
♦ Értékes vagy.
♦ Van célod.
♦ Minden rendben van.
Ha gondolataid arra vezetnek, hogy megismered valódi természeted,akkor összhangban vagy azzal, aki valójában vagy, mert ez a tökéletes összhang állapota. És az e gondolatok által kiváltott érzés a kapcsolat alapvető érzelme. Hogy visszatérünk egy korábbi hasonlatunkhoz, az összhangnak ez az állapota olyan,mint amikor tele van az autód üzemanyagtartálya.Tehát képzelj el egy kijelzőt vagy egy fokbeosztásos skálát,amelynek fokozatai a Forrásenergiádhoz fűződő kapcsolatod elfogadásától (teli tank) az összhang legnagyobb mértékű elutasításáig (üres tank) terjednek.
Érzelmeid skálája valahogy így nézne ki:
1. Boldogság / Tudás / Magabiztosság / Szabadság / Szeretet /Nagyrabecsülés
2. Szenvedély
3. Lelkesedés / Elragadtatás / Öröm
4. Örömteli várakozás / Hit
5. Derűlátás
6. Remény
7. Belenyugvás
8. Unalom
9. Borúlátás
10. Kielégületlenség / Bosszankodás / Türelmetlenség
11. „Legyőzöttség”
12. Csalódottság
13. Kétség
14. Aggodalom
15. Mások hibáztatása
16. Elbizonytalanodás
17. Harag
18. Bosszúvágy
19. Gyűlölet/Düh
20. Irigység
21. Fenyegetettségérzés / Bűntudat / Az önbecsülés hiánya
22. Szorongás / Fájdalom / Elkeseredettség / Kétségbeesés / Tehetetlenség
Mivel bizonyos szavak több dolgot is jelenthetnek, és ugyanazt a dolgot gyakran több szóval is jelölhetjük, az érzelmeknek ezek az elnevezései nem tökéletesen helytállóak minden hasonlóképpen érző ember esetében. Ha neveket adunk az érzelmeknek, az tulajdonképpen zavart is okozhat, és elterelheti figyelmedet Érzelmi Vezérlőrendszered valódi rendeltetéséről.Csupán az számít, hogy tudatosan a jobb érzések felé haladj.Az érzés elnevezése nem lényeges./Esther &Jerry Hicks/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése