2014. január 8., szerda

Kezdd elképzelni életedet olyannak, amilyennek azt szeretnéd!

                                                                               

Kezdd elképzelni életedet olyannak, amilyennek azt szeretnéd! Figyelj érzékenyen érzéseidre, amik ezen gondolataid megformálása közben bensődben jelentkeznek, s mindig azt a pozitív érzelmet keresd, ami a tudatos és pozitív teremtést jelzi!
A vonzás törvénye támogatni fog, mert amikor olyanra gondolsz, amit akarsz, akkor addig vonzol magadhoz további gondolatokat, amíg teljessé nem tetted a képet. S mivel tetteid mindig a domináló szándékaidat követik, azon kapod majd magadat, hogy buzgón készíted elő magadat az előtted álló, izgalmas időkre.
Ha azt tapasztalod, hogy nem lendülsz tettekre, hanem csak körbe körbe rohangálsz, és nem tudod, hogy mit is tegyél; akkor még nem formáltad meg szándékodról a megfelelő képet Ha ugyanis tiszta és világos a célodat megfogalmazó kép, akkor az azt támogató cselekvés mindig nagyon könnyen jön a felszínre.
Amikor azonban képtelen vagy tettre bírni magadat, annak az az oka, hogy szándékodat még nem fogalmaztad meg világosan, és még nem hoztál egyértelmű döntést, hogy célodat el akarod érni. /Esther & Jerry Hicks/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése