2012. március 12., hétfő

A titok - a vonzás törvénye

                                                                                 
A vonzás törvénye
 
Az élet nagy titka a vonzás törvénye, melynek értelmében a hasonló a hasonlót vonzza, tehát amikor gondolkodunk, hasonló gondolatokat hívunk be elménkbe.
A gondolatok mágneses erővel és saját frekvenciával rendelkeznek. Ahogy elménk kibocsátja őket az univerzumba, mágnesként vonzzák magukhoz a hasonló rezgésszintű dolgokat. Minden visszatér tehát a forráshoz – vagyis Hozzád. Olyan vagy, mint egy emberi adótorony, aki a gondolatai által bizonyos frekvenciát bocsát ki. Ha változtatni akarsz az életeden, ezt a frekvenciát, vagyis a gondolatainkat kell áthangolnunk.
Jelenlegi gondolataink teremtik a jövőbeli életünket. Az elménket uraló elképzelések életünk valós képeiként köszönnek majd vissza. Gondolataink tehát dolgokká válnak.
 Rezgésszint beállítás
Semmi nem léphet be az életünkbe anélkül, hogy tartós gondolatainkkal elő ne hívnánk. Ha szeretnéd tudni, mire gondolsz, vizsgáld meg érzéseidet. Az érzelmek ugyanis hasznos eszközök a kezünkben, amelyek segítenek azonnal kideríteni, mi jár a fejünkben.Jó gondolatokkal a fejedben képtelenség rosszul érezni magadat, hiszen gondolataink határozzák meg rezgésszintünket. Ez utóbbiról érzéseink közvetlenül tájékoztatnak. Ha rossz a kedved, olyan frekvencián rezegsz, amely még több kellemetlenséget hív be az életedbe. Amikor azonban jól érzed magad, mágnesként vonzol magadhoz mindent, ami pozitív.Az olyan Titok-cselek, mint például a szép emlékek, a természet vagy a kedvenc zenéd, egy szempillantás alatt felderíthetik érzéseidet, és segíthetnek magasabb rezgésszintre emelkedni.A szeretet a világon a legmagasabb szintű rezgés. Minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg.

Készíts öntőmintát! Kérj!
Bármit elérhetsz, amit szeretnél - csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból. Nincs álom, amely ne válhatna valóra, ha megtanulod használni a Benned dolgozó Teremtőerőt. A módszer mindenki számára ugyanaz. A lényeg, hogy megtanuld, hogyan használd a rendelkezésedre álló hatalmat. Hogy szabadon, a maga teljességében áramolhasson bennünk a Teremtőerő.A választás a tiéd, de nagyon pontosan kell tudnod, hogy mit szeretnél. Fogd fel úgy, hogy ez a te részed a munkában. Ha nem tisztázod a vágyaidat, a vonzás törvénye nem lesz képes teljesíteni azokat. Ha zilált, nem egyértelmű rezgéseket bocsátasz ki, csakis ezeknek megfelelő válaszokat kaphatsz. Gondold hát végig alaposan, mit akarsz. Most, hogy tudod, hogy bármit elérhetsz és megtehetsz, és nincsenek határok, mégis, mit szeretnél?
A kérésed a teremtő folyamat első lépése, úgyhogy mostantól próbálj meg rászokni! Ha döntés előtt állsz, és nem tudod, merre indulj, kérj!!!Nem szabad, hogy bármi is megállítson, kérj!Az első lépés, hogy tisztában légy vágyaiddal.
Higgy!
Hinned kell benne, hogy megkaptad, amit kértél. Sőt, tudnod kell, hogy minden, amit kérsz, abban a szent pillanatban teljesül. Abszolút és tökéletes bizalommal. Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha már sajátod lenne. Tudd, hogy meg fog érkezni, ha eljön az ideje. Hagyd, hogy így legyen, ne aggodalmaskodj miatta. Ne gondolj a hiányára. Tudd, hogy a tiéd, hozzád tartozik, hogy már a birtokodban van.
Hiszed, és tudod, hogy már a tiéd.
 Csak három lépés az egész…
A teremtő folyamat három egyszerű lépés – a kérés, a hit és a befogadás – gyakorlata által segít elérni vágyaidat. A kérést azért kell megfogalmazni az univerzum felé, hogy ezzel magadban is tisztázd, mit is szeretnél. Amint az elmédben kirajzolódik egy kép, az első lépéssel már meg is vagy. Úgy cselekedj, beszélj és gondolkodj, mintha már meg is kaptad volna, amit kértél. Ha ennek az állapotnak megfelelő frekvencián tartózkodsz, a vonzás törvénye majd elrendezi az embereket, az eseményeket és a körülményeket.
A befogadás azt jelenti, hogy olyan érzéseket táplálsz, amelyek álmod beteljesüléséhez szükségesek. Ezzel automatikusan megfelelő frekvenciára hangolódsz.
Teremtsd meg előre a napodat! Gondold végig! Ha így teszel, tudatosan megszervezheted az életedet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése