2011. december 8., csütörtök

Hogyan teremtsünk?

                                                                           
A teremtés során figyeljük meg gyermekeinket, a csöppségeket, akik a földi létet tanulva mily önfeledten, mily könnyedén, mily örömmel tanulnak, nem ítélkeznek, nem ijedeznek, hanem csak tisztán hisznek, játszva teremtenek. Teremtsünk gyermekként!
Higgyünk magunkban, teremtő erőnkben, higgyünk abban, hogy csak a lelkünkkel kell őszintén akarnunk, s minden eljön hozzánk, aminek jönnie kell, mindent megtapasztalunk, amit terveztünk.
Utunk során megtapasztaljuk, hogy a lélekvilág segítői mellettünk vannak készen arra, hogy segítsenek. Ám csak akkor segíthetnek, ha kérjük erre őket. A szabad akarat bolygóján, a Földön, ma már senki, még a lélekvilág képviselői sem avatkozhatnak bele büntetlenül mások életébe. Így a szellemvilág képviselői is várakoznak türelmesen, míg hozzájuk nem fordulunk, a segítségüket, iránymutatásukat nem kérjük. Jó, ha ezt nem feledjük, s kérünk, s ők örömmel segítenek.
A mindennapi életünk során érdemes figyelembe venni a testünk jelzéseit. Az elménk az egónk szolgálatában áll, nem ismeri életcélunkat, nem tudja segíteni az utunkat. Az utunkon való haladást a lelkünk tudja támogatni, hisz ő ismeri azt. A lélek, a testünkön keresztül fejezi ki magát. Így nagyon lényeges, hogy lelkünk házát, a testünket elfogadjuk, szeressük, ápoljuk, egészségben tartsuk, s figyeljünk jelzéseire, hisz mind az elégedettséget, mind a bizonytalanságot hűen kifejezi. S ha a testünk a lelkünk bánatáról ad jelzéseket, kérdezzük meg tőle nyugodtan, hogy mi a baja, s ő készségesen felel. A testünkön keresztül könnyedén tudunk beszélgetni a lelkünkkel, s nyomon követhetjük haladásunkat.
Ahhoz tehát, hogy e kaotikusnak tűnő világból kiszakadva értelmet nyerjenek a dolgok, szép, tiszta rend, derű, nyugalom, biztonság vegyen bennünket körül, nincsen semmi másra szükségünk, csak magunkra lelnünk, s lassan felébrednünk. Ehhez pedig semmi más nem kell, csak feltámasztani szívünk szavára hallgatva a tiszta hitünket, s azzal létünkbe bőséget teremthetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése