2012. február 15., szerda

Hogyan rendelhetsz csodát az Univerzumtól?

                                                                                     
Van aki álmodozik, van aki lemondóan legyint, és van aki gyermeteg lelkesedéssel hiszi el, hogy csodák márpedig vannak.És milyen érdekes: pont velünk esnek meg azok a "véletlenek", melyekre mindenki vágyik... az a kedves, az a munka, az a lakás... Érdekel hogyan csinálják? 
 Persze kívánni is lehet, csak nem ugyanaz: a titokban reménykedés, valami, amit szinte lehetetlennek gondolunk.A kívánság valami, ami rajtunk kívülálló okokból teljesül, vagy nem.Amikor viszont az ember rendel, azt meg is kapja és meg sem fordul a fejében, hogy nem az érkezik amit kért. Több technika létezik, ám a kulcs mindig a közben zajló gondolat.A legtöbbször elég hangosan (vagy halkan) kimondani amit szeretnél, de az is jól működik, amikor leírod egy darab papírra részletesen milyen is legyen a rendelés. Nem kell hozzá semmi, azonban nem árt, ha épp jókedved van.
 Amikor arra gondolsz, hogy valami rossz ne következzen be, akkor, mint valami függöny, odahúzod annak a rossznak a képét önmagad és a rendelésed közé. Fontos, hogy ne lebegjen kudarc a szemed előtt.Csak a megvalósulás, a siker és az, hogy a rendelés természetesen megérkezik úgy, ahogy azt te leadtad.
 És azután?
Félreteszed gondolatod, majd örülsz, amikor bekövetkezik a várt eredmény.Bíznod kell abban, hogy meg fog történni és nyugodtnak lenni addig, hiszen ellenkező esetben a kétségeket teszed oda folyamatosan, amivel gátolhatod a sikert.Határozd el, hogy kívánságod teljesülése nélkül is boldog leszel, így leveheted az aggodalmat róla és nagyobb lesz a siker esélye.
Mitől működik?
Akár tetszik, akár nem a gondolataid folyamatosan befolyásolják az életed.A gondolat ugyanis energia, mégpedig igen erős.Még ha ez nem is tudatosul állandó jelleggel és rengeteg olyan gondolatot "engedsz el" nap mint nap, amit észre se veszel.Mégis alakítják azt, ami utána történik veled, mivel bizonyos energiák bevonzanak hasonló energiákat.
Ezért fontos átprogramoznod magad, lépéről lépésre:

legyen természetes, hogy jó dolgokat vársz az Univerzumtól, magadtól és másoktól.
Lépésről lépésre:
Ha nem akarsz egyből sorsdöntő rendeléseket leadni, akkor előbb kezd apróbb dogokkal.Ha sikerült, dicsérd meg magad és figyeld meg milyen erőfeszítés nélkül lehet ezt csinálni.Ha nem sikerült, ne csüggedj, csak próbálgasd kitartóan.

Mindig segít, ha kicsit lehiggadsz és elkezded magad és a világot szeretettel szemlélni.Ez a fényhez hasonló érzéseket hoz létre benned is és a téged körülvevő Univerzumban is és egyből olajozottabban mennek majd a rendelések.
Ha a jólétre koncentrálsz, a jólét növekszik. Ha az egészségre, vagy békére, akkor azok növekszenek.
Te mire szoktál koncentrálni?
Az ember csak olyan lehet, amilyennek képes látni magát.

És csak azt érheti el, amit lélekben is elérhetőnek lát.
Azt viszont határozottan képes elérni!
                                      (Forrás:Az,hogy itt vagy nem véletlen)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése