2012. október 23., kedd

A GAZDAGSÁG és az ELÉGEDETTSÉGI SZINTED.

                                                                                   
" Kétféle módja van annak, hogy gazdag légy. Az egyik az, ha mindened megvan, amit akarsz, a másik pedig az, hogy elégedett vagy azzal, amid van."
-ismeretlen szerző
Milyen könnyen tudsz elégedetté válni? Nézz körül és figyeld meg a környezeted! Szereted azt, amit látsz vagy azt látod, amit nem szeretsz?
Milyen érzéseid vannak önmagaddal kapcsolatban? Megbecsülöd magad, bár tudod, hogy van néhány tulajdonságod, amelyet szeretnél fejleszteni?
A tudatosság minél magasabb szintjén élsz, annál inkább elégedettnek érzed magad. Mert minél tudatosabb vagy és minél jobban választasz, annál kevésbé fogsz küszködni. A tudatosság minél magasabb szintjén élsz, annál gazdagabbnak fogod érezni magad, nem csak anyagilag, hanem a személyes megelégedettség szintjén is.
Az elégedettséghez "belső" munka szükséges. Semmilyen pénz vagy anyagi eszköz nem adhatja meg neked az elégedettség érzését. Csak a média tanított bennünket arra, hogy mindig többet akarjunk.
Ne nyomd el az elégedettséged! Ülj le egy percre nyugodtan és hagyd, hogy felbugyogjon benned, mint egy földalatti forrás!

Dr. Robert Anthony
(forrás:Kovács Szilvia)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése