2013. január 29., kedd

‎17.Nap Varázsfeladata. A Varázscsekk.

                                                                                     
♥ -Vedd számba az áldásaidat:Írj a listádhoz 10 áldást az életedből,és mindegyik mellé jegyezd fel,hogy miért vagy hálás érte!Ha elkészültél, olvasd át újra a listát,és minden egyes áldás után mondd ki:Köszönöm,köszönöm,köszönöm,.....közben pedig érezd át a hálát,amennyire csak tudod.
-Töltsd ki a varázscsekket a pontos összegről amit kapni szeretnél,és írd rá a neved,és a mai dátumot.
-Vedd a kezedbe a varázscsekkedet,és képzeld el,hogy a rajta szereplő összegen megveszed az általad vágyott dolgot.Legyél olyan boldog,és hálás,mintha már megkaptad volna.
-Vidd ma magaddal a varázscsekket,vagy tedd olyan helyre ahol gyakran láthatod.A nap folyamán legalább 2x vedd újra a kezedbe,és lásd magad,ahogy felhasználod a pénzt,és megveszed amit szeretnél.Közben érezz hálát,mintha mindez a valóságban történne.
-A nap végén tedd olyan helyre a varázscsekkedet ahol nap mint nap láthatod.Miután megkaptad a rajta szereplő összeget,vagy azt a bizonyos dolgot amit a pénzből venni akartál,írj egy új csekket.Ez már az új vágyadhoz kapcsolódjon,és más összeget írj rá.Ha ez megvan,ismételd a gyakorlat 2-4. lépését.
- Mielőtt este elaludnál,vedd kezedbe a Varázskövedet,és köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért,ami ma történt veled. ♥
/Ha megvan a könyv,..ott a 17 feladathoz van egy varázscsekk minta,..azt kellene kinyomtatni,...vagy pedig csinálj egyet magadnak az összegről,....aláírás,...és dátum!! :) /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése