2013. január 29., kedd

13.Nap Varázsfeladata. Váltsd valóra minden álmod.

                                                                           
♥ -Vedd számba az áldásaidat:Írj a listádhoz 10 áldást az életedből,és mindegyik mellé jegyezd fel,hogy miért vagy hálás érte!Ha elkészültél, olvasd át újra a listát,és minden egyes áldás után mondd ki:Köszönöm,köszönöm,köszönöm,.....közben pedig érezd át a hálát,amennyire csak tudod.
-Ülj le a számítógép elé,vagy vegyél elő papírt,és tollat,és sorold fel 10 legfontosabb vágyadat.Mindegyik elé írd le háromszor,hogy:Köszönöm,köszönöm,köszönöm,hogy........(a vágyaid!)........!
-A képzeleted segítségével válaszold meg a következő kérdéseket,mintha már elérted volna a tíz felsorolt vágyadat!
1.Milyen érzelmek kerítettek hatalmába amikor elérted amire vágytál?
2.Kinek,és hogyan mondtad el először,hogy elérted amire vágytál?
3.Mi volt az első nagyszerű dolog amit tettél,amikor elérted amire vágytál?Gondolatban szedj össze olyan sok részletet amennyit csak tudsz.
-Végül olvasd vissza a mondatokat,amelyekben megfogalmaztad a vágyaidat,és hangsúlyozd a varázsigét:köszönöm. Fontos,hogy érezd át a hálát amennyire csak tudod.
-Ha van kedved készíts varázstáblát.Vágj ki képeket,és tűzd fel őket a táblára,majd tedd olyan helyre ahol gyakran láthatod.A tetejére írd fel nagy vastag betűkkel:KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM.
- Mielőtt este elaludnál,vedd kezedbe a Varázskövedet,és köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért,ami ma történt veled. ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése