2013. január 17., csütörtök

5.Nap Varázsfeladata. Varázspénz

                                                            
♥ -Vedd számba az áldásaidat:Írj a listádhoz 10 áldást az életedből,és mindegyik mellé jegyezd fel,hogy miért vagy hálás érte!Ha elkészültél, olvasd át újra a listát,és minden egyes áldás után mondd ki:Köszönöm,köszönöm,köszönöm,.....közben pedig érezd át a hálát,amennyire csak tudod. 

-Ülj le,és szánj pár percet arra,hogy végiggondold,mennyi mindent kaptál gyermekkorodban teljesen ingyen!
-Miközben felidézed egy-egy emlékedet,amikor helyetted fizettek,mindig mondd ki a köszönöm varázsigét,és érezz hálát teljes szívedből.
-Vegyél elő egy ezerforintost vagy más,tetszőleges címletű bankjegyet,ragassz rá egy öntapadós cédulát,és írd rá nagy vastag betűkkel a következőt: KÖSZÖNÖM MINDAZT A PÉNZT,AMIT ÉLETEM SORÁN KAPTAM.
-A mai napon vidd magaddal a Varázsezresedet.Délelőtt is,és délután is vedd elő legalább egyszer-vagy ahányszor csak szeretnéd-és tartsd pár percig a kezedben.Olvasd el a mondatot,és érezz őszinte hálát mindazért a pénzért amit valaha kaptál.
-A nap végén tedd a Varázsezresedet egy olyan helyre,ahol minden nap láthatod.Amikor csak ránézel jusson eszedbe,hogy folyamatosan hálásnak kell lenned mindazért a pénzért amit valaha kaptál!
- Mielőtt este elaludnál,vedd kezedbe a Varázskövedet,és köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért,ami ma történt veled. ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése