2013. július 14., vasárnap

A Mennyei Akarat második minősége: Az Egyesítő Akarat - a lelki látás [avagy a lélek látomásának] kifejlesztése.

                                                                                     

Az Egyesítő Akarat a Mennyei Akarat egyik csodálatos aspektusa, melyet magadhoz hívhatsz, amellyel dolgozhatsz, hogy átformáld életedet. Az Egyesítő Akarat a Mennyei Akaratnak egy gyönyörű minősége, amelyet az életedbe hívhatsz, hogy kiterjeszd látásod, feloldj minden korlátot, hogy érezd az egységet minden létezővel és egyesítsd lényed minden részét. Ez az akarat egyesíti a személyiségedet, a lelkedet és a szellemedet. Sokan közületek a Mennyei Akarat hét minősége közül ezt találjátok majd a legismerősebbnek, legkellemesebbnek és legerőteljesebbnek. Ez az a minősége a Mennyei Akaratnak, amely jelenleg a legerősebb mértékben van jelen a bolygón. Az Isteni Szeretet világtanítói (mesterei) sugározzák ezt az energiát az emberiségnek és egység -hangja keresztülzengi mind a magasabb szférákat, mind az emberi, az állat-és növényvilágot.
Azt a Nagy Életet, amely a Mennyei Akarat Egyesítő Akarat elnevezésű minőségét sugározza, más néven a Sugár Urának vagy a szeretet-bölcsesség energia őrzőjének is nevezik. Az általa sugárzott energia a Mennyei Akarat hét sugara és minősége közül a legelterjedtebb. Ez az energia az elkövetkező 2000 évben egyre erősödni fog, arra irányítván az emberiséget, hogy szeretetteljes, pozitív kapcsolatba lépjenek egymással és hogy szeretettel bánjanak minden nem emberi létezővel.
Az ettől a Nagytól származó Akarat alapminőségű energiája az egységesítő akarat, amely szintetizál, egységet és kölcsönös vonzalmat teremt, és összehozza az ellentéteket, egységet teremtve ily módon a sokféleségben. Mágneses szeretete minden életet átalakít, amit csak megérint. Egységbe rendez mindent, ami különálló. Legalacsonyabb szintű kifejeződése az anyagban nem más, mint az emberek közötti vonzalom, beleértve a fizikai vonzalmat és egyesülést is, legmagasabb szintű formája pedig a szellem és az anyag vonzása és fúziója.
Ahogy ezzel az energiával dolgozol, egyre többet megérzel majd az egészből, az egységből, és utadat, valamint célodat is ennek a nagyobb egésznek a részeként fogod tudni.
Az Egyesítő Akarat olyan energiát szolgáltat, mely a különálló részeket összekapcsolódásra készteti, hogy ezáltal valamilyen, az egyes részeknél nagyobb , minőség formálódjon – csakúgy, mint ahogy az atomok molekulákat, a molekulák pedig sejteket alkotnak.
Az egész nagyobb, mint a részek összege – és a teljesség minden egyes növekvő szintje új minőségekkel és új tudatossággal bír.
Életed Isteni ősmintájának (blueprint) kibontásához szükséges, hogy egy nagyobb univerzum részeként ismerd (tekintsd) magad
Életed isteni tervét egy nagyobb egésznek kontextusában (környezetében) váltod valóra -mely minden életet magában foglal és amelynek te is része vagy. Nem elkülönült, szeparált lény vagy aki vákuumban létezik. Egyaránt létezel individuumként és egy nagyobb egész részeként is. Más emberi lények, állatok, növények, és a természet közegében élsz, egy olyan világban és kultúrában, amely alakít téged és hatással van rád. Amellett, hogy különálló lény vagy, egy hatalmas egységnek része is vagy.
Mivelhogy egy nagyobb univerzum része vagy, minden cselekedeteddel hatással vagy másokra. Minden gondolatod kimegy az univerzumba, és vagy hozzáadódik a már meglévő fényhez, vagy elvesz belőle. Minden pillanatban vagy az egység felé haladsz a lelkeddel és életed nagyobb teljességével, vagy attól távolodsz. Semleges cselekedetek nem léteznek.
Az Egyesítő Akarattal kiterjesztheted a tudatosságodat
Ahogy az Egyesítő Akarattal dolgozol, képes vagy elengedni minden olyan minőséget,
amely megakadályozza, hogy lélekként, az emberiség csoportlelkének részeként tekints magadra, tudván, hogy egy vagy a megvilágosultakkal és Istennel/Istennővel/ Minden Létezővel. Minél magasabb szintű egységet érsz el, annál jobban kiterjed a tudatszinted. Mikor kapcsolatba kerülsz a lelkeddel, a tudatosságod lelki szemszögeddé és látásmódoddá terjed ki. Amikor összekapcsolódsz az emberiség csoportlelkével, a tudatosságnak olyan aspektusait (minőségeit) teszed magadévá, melyek az összes emberi lélek közös kiterjedt tudatosságának (tudatmezejének) részei.
Olyan módon is kiterjesztheted tudatosságod, hogy az emberiséget vezető megvilágosodott mesterek lelkével kapcsolódsz össze. Tudatosságot az ön-tudatosságból a szuper-tudatosságra terjed ki, és tovább, afelé a felismerés felé, hogy eggyé válhatsz a Végtelennel és kiterjedhetsz az Isten-tudatosság szintjéig. Ennek a folyamatnak minden egyes lépésnél életed Isteni tervéből egyre többet és többet bontakoztathatsz ki. [Eddig Lechnitzky Magdi fordította.]
Kapcsolódhatsz az Egyesítő Akarathoz, hogy felébreszd lelki látásodat [lelked látomását].
Kapcsolódhatsz az Egyesítő Akarathoz, és magadhoz vonzhatod energiáját, hogy fejleszd lelki látásodat. Az Egyesítő Akarat magadhoz vonzása segíthet harmadik szemed, belső látásod felébresztésében – ez a szemeid közötti területen helyezkedik el. Ahogy felébred harmadik szemed, ez ablakot ad a lelkednek, melyen keresztül rátekinthet az életedre, és szétterítheti energiáját [teljes] életedre. Ezzel a kiterjesztett látással jár lehetőséged, hogy egyesítsd személyiségedet és lelkedet, és növekvő mértékben megtaláld az egységet [unity] mások lelkével és minden élettel. Ez a felébredés [vagy felébresztés] kiterjedtebb lehetőséget ad neked, hogy úgy lásd életedet, ahogyan a lelked látja, és hogy megtedd fejlődésed következő lépését a lelkek világában tevékenykedve, és így végül lélekként élhetsz a lelkek birodalmában.
A Mennyei Akarat e minősége megadja neked a tiszta látás [vagy látomás] ajándékát; többet láthatsz a nagyobb képből, és jobban tudhatod, hogyan viszonyul az egész összes része egymáshoz. Ezzel a látással felismerheted milyen szeretve lenni, és hogy hogyan szeress. Ez elhozza neked a helyes viszonyulást a többi emberhez és minden élethez. A Mennyei Akarat e Nagy által közvetített aspektusa lehetővé teszi, hogy meglásd az ösvényedet, másokat, akik szintén az ösvényen vannak, a lelkedet, mások lelkét, és az emberiséget vezető [vagy segítő] fénylényeket.
Az Egyesítő Akarat növeli képességeidet a vezetésre, a tanításra, a gyógyításra, és hogy másokat szolgálj a legmagasabb módon. Látomásoddal az egységről és szeretetről lebonthatod a falakat önmagad és mások között. Felhagyhatsz azon szokásaiddal és érzéseiddel, melyek azt okozzák, hogy elkülönültnek érzed magad másoktól, magasabb, vagy alacsonyabb rendűnek, illetve felhagyhatsz mások kritizálásával. Még egészebbé és tökéletesebbé válsz belül, és ennek az energiának a kisugárzása másokat is segít, hogy ugyanezt érezzék.
Az Egyesítő Akarat magadhoz vonzása harmadik szemed felébresztésére és lelki látásod [vagy lelked látomásának] kifejlesztésére kiterjeszti képességeidet, hogy csatlakozz minden élő lelkéhez. A másokhoz lélek-szinten való kapcsolódás megváltoztathatja [annak módját] ahogyan megtapasztalod őket, és bármelyik helyzet kimenetelét is. Önmagad lélekként felismerésén keresztül és mások lelkéhez kapcsolódva megteremtheted a legjobbat, és a legintenzívebben érintkezésbe léphetsz bármely élettel, segítve megteremteni összes kapcsolatod Mennyei [ős]mintázatát. Lelked szereti magát, látomása [látása] szeretetből fakad.
Az Egyesítő Akarattal elnyerheted minden élő lelke érzékelésének látomását. Felismerheted egy-ségedet [oneness: 1-ség] a többi birodalmak lényeinek lelkével – mind a magasabbakban, mind az alacsonyabbakban – és növekvő [spektrumú] univerzumot tapasztalhatsz meg. Ez új nézőpontokat és látomást hoz el; ahelyett, hogy az egész egyik kis, elkülönült töredékének perspektívájából (személyiségedből) látnád az életet, felismered, hogy a végtelen univerzum része vagy, és ehhez kapcsolódsz. Saját ösvényed ás célod látomása tisztábbá válik ebben a kiterjesztett kontextusban. Felébresztett látásoddal [látomásoddal] cselekedeteid bölcsebbé válnak, és jobban igazodnak minden élet Mennyei Tervéhez.
A látomásból, mely a dolgok tágabb perspektívából látásából származik, tisztábban érzékelheted mire van szükség és mélyebb felismeréseid lehetnek a „helyes” tennivalókról, melyek jobban fognak igazodni minden élet magasabb javához, több energiát hoznak, előrelépést és több kontaktust. Több lehetőséged lesz, hogy még több fényt és szeretetet adj a világnak. Gazdag jutalmakban részesülsz, amikor cselekszel – bár nem az elvárt jutalom miatt kezdesz cselekedni.
Lelked látomásával [látásával] felülemelkedhetsz a negativitáson és illúzión, és megláthatod a belül, illetve a minden külső forma és esemény mögött lévő jóságot és a szépséget. A lélek látomása belső látást ad neked, ami lehetővé teszi, hogy meglásd és dekódold azt az információt, melyet a Beavató Akarat küldött neked a fánk [gyűrű] alakú fények formájában, feltöltve azokat az Isteni ősmintázattal [blueprint] [vagy tervrajzzal, modellel] életed és munkád különböző területeiről.
Hozd egységbe lényed összes részét.
Csatlakozhatsz ehhez a [Nagy] Lényhez, hogy kiterjeszd magnetikus szeretetedet, és egységbe hozd lényed összes részét – személyiségedet, lelkedet és szellemedet. Ez az Akarat segíthet neked, hogy összevegyülj személyiséged minden egyes aspektusával, úgymint játékos gyermek, szigorú szülő, a lázadó, a kellemes ember, és így tovább (időnként alszemélyiségeknek [sőt kis én-eknek] is hívják ezeket a részeket) – mindezeket olyan egésszé egyesítve, mely több mint személyiséged bármelyik aspektusa magában [vagy összességében].
Ez az az Akarat, amelyik egyesíti a múltat, jelent és jövőt. Segít benne, hogy tudatosságod folytonos legyen, és képessé válj felismerni múltbeli és jövendő énjeidet, és dolgozhass velük. Ez az Akarat megadja neked a módot, hogy érzékeld és megismerd őrangyalodat csakúgy, mint Jelenlét Angyalát, aki megtestesíti mindazokat a minőségeket, melyek a napon a tiéd lesznek./Orin tanítása a Mennyei Akarat hét minőségéről fordította:Lechnitzky Magdolna,és Szigeti Antal/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése